Bijeenkomsten / lezingen

 • Fonds voor rampen en noden in Indonesië

  De geldelijke bijdrage bij het gezamenlijk avondeten op zaterdag wordt, na aftrek voor de kosten van de schoonmaak, bestemd voor rampen en noden in Indonesië. 

  Een commissie beoordeelt verzoeken om een bijdrage.

 • Koken en eten

  Alhamdulillaah staat iedere week een rijsttafel klaar met allerlei Indonesiche gerechten, vaak gemixt met een Nederlands hapjes …….en natuurlijk met thee, koffie en frisdrankjes.

  Het bestuur vraagt hiervoor een bijdrage van minimaal €1.- per volwassen persoon die bestemd is voor de schoonmaak van de moskee en een klein fonds voor sociale projecten in Indonesie.

   

  Dank, met name aan ibu-ibu , dames die heerlijke eten verzorgen, mogen Allah swt  jullie hiervoor belonen. Amien !

  Wilt u ook een keer koken voor onze vereniging dan kunt u zicht op zaterdag aanmelden bij mevr. Chichi Engwerda.

 • Lezingen in het Indonesisch

  Elke zaterdag na de gezamelijke avondmaaltijd hebben wij lezingen die door verschillende imams gegeven worden over diverse onderwerpen. Behalve op de 3de zaterdag van de maand, dan vindt de gezamelijke Istigosah plaats.

 • Lezingen in het Nederlands: Al Moeminoen

  Nederlandstalige lezingen voor jong en oud, bedoeld voor hen die niet vanaf hun geboorte als Moslim zijn opgevoed maar op latere leeftijd zijn toegetreden tot de Islam. Vaak omdat de (aanstaande) partner al moslim is. Ook voor hen die serieus overwegen om Moslim te worden.

  http://www.moeminoen.nl/

 • PPME Remaja Den Haag

  Lezingen en activiteiten van en voor de jongeren van PPME Den Haag